OpenText neemt Catalyst Repository Systems over

OpenText, specialist in enterprise information management (eim), kondigt de overname van Catalyst Repository Systems. Dat is een internationaal leverancier van eDiscovery-oplossingen voor bedrijfsjuridische afdelingen en kantoren.

Het Canadese OpenText betaalt ongeveer 75 miljoen dollar cash voor Catalyst. De producten van het bedrijf worden geïntegreerd in OpenText's Discovery Solutions.

‘De bundeling van OpenText en Catalyst bevestigt onze positie als leverancier van eDiscovery-technologie. We combineren een krachtige set van oplossingen om juridische afdelingen en advocatenkantoren de mogelijkheden van automatisering, kunstmatige intelligentie en machine learning optimaal te benutten’, aldus Mark Barrenechea, ceo en cto van OpenText.

OpenText nam enkele maanden geleden nog Liaison Techologies over en begin vorig jaar HighTail. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-08T09:34:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.