NEC zoekt naar nieuwe afzetmogelijkheden

Om verdere groei te kunnen realiseren en het marktaandeel te vergroten, stapt NEC af van het hybride model. De komende periode wordt gebruikt om het partnerkanaal sterk uit te breiden.

NEC zoekt nieuwe value added resellers (var’s) en concept resellers; automatiseerders die zich hebben gespecialiseerd in specifieke bedrijfstakken en hieraan complete oplossingen leveren. Daarnaast wordt uitbreiding gezocht onder de regionale resellers. NEC biedt de partners vanuit het NEC-kantoor pre-sales consultancy, verkoopondersteuning en technische support. Daarnaast heeft de onderneming partnerprogramma’s ontwikkeld voor onder meer marketingondersteuning.

 

NEC Computers overlegt met de directe klanten of zij gekoppeld kunnen worden aan een partner. De Account Managers blijven daarbij het aanspreekpunt voor hun klanten en onderhouden de communicatie tussen de klant en de geselecteerde partner. Men verwacht dat door de samenwerking met partners, klanten nog beter worden bediend en zo de verkoop wordt gestimuleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij NEC

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-17T12:04:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.