Benelux-tak BSA benoemt nieuwe voorzitter

Het Benelux Committee van de Business Software Alliance (BSA) heeft Jacco Brand benoemd tot voorzitter.

Brand is reseller account manager bij Veritas Software, leverancier van software voor backup en utility computing, en is de officiële vertegenwoordiger van dit bedrijf tijdens de committee meetings van de BSA in de Benelux. De nieuwe BSA-voorzitter is al ruim dertien jaar actief in de software-industrie

Brand ziet nog veel werk voor de boeg: "De recente cijfers over het illegale softwaregebruik in Nederland wijzen op een licht positieve trend, maar er is nog genoeg te doen op dit vlak. Zeker als je kijkt naar het toenemende aanbod van software via Internet. Steeds vaker downloaden werknemers software illegaal van het Internet op de werkplek, zonder dat de directie daarvan op de hoogte is."

 

"Ik zie het als een uitdaging om de draagkracht voor de doelstellingen van de BSA in Nederland te vergroten door te zorgen dat meer bedrijven lid worden. Verder is het belangrijk dat de leden in de Benelux samen actie blijven ondernemen. De ontwikkelingen in de softwarewereld voltrekken zich in hoog tempo en daar moet de BSA zijn campagnes en strategie voortdurend op afstemmen."

Brand begon in 1992 bij een reseller die eigen software ontwikkelde, trad daarna in dienst bij distributeur A-Line (nu Copaco) en werkt vanaf 1996 bij Veritas Software in verschillende functies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-21T10:57:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.