Getronics en Sogeti winnen Gouden Spreekbuis

Getronics heeft het beste imago als werkgever bij de Nederlandse ict-professional. Sogeti komt bij ict-studenten als beste uit de bus. Dat blijkt uit de Imago Blauwdruk ICT Arbeidsmarkt 2005.

Jaarlijks presenteert onderzoeksbureau Blauw Research de resultaten van het onderzoek. Daarin worden ict-studenten en –professionals gevraagd naar hun mening over een groot aantal ict-werkgevers. Dit wordt gedaan aan de hand van de criteria spontane bekendheid, herinnering wervingscampagne, algemene waardering, gemiddeld gewogen imagoscore, gemiddelde imagoscore, mate van overwegen en absolute voorkeur. Aan de werkgever die meetbaar de grootste ontwikkeling heeft doorgemaakt, wordt de Gouden Spreekbuis uitgereikt.

In de categorie ict-studenten ontvingen PinkRoccade en Atos Origin beide de Zilveren Spreekbuis voor de tweede en derde plaats. De nominaties in de categorie ict-professional bestonden naast Getronics uit PinkRoccade en Sogeti.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Getronics medewerker vind ik het merkwaardig dat ons bedrijf zo hoog scoort. Zeker gezien de eigen ervaring en die van de directe collega's op de werkvloer. Op welk werk niveau zou dit onderzoek gehouden zijn? Uiteraard is het gras altijd groener bij de buren, maar dit verschil tussen eigen waarnemingen / sentimenten en de resultaten van dit onderzoek is ontstellend groot.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-24T08:16:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.