Odin-dochter Previder lijft Primarox in

Previder, een dochter van de Odin Groep, neemt de aanbieder van infra en beheerde diensten Pimarox over. Het it-bedrijf uit Soesterberg vormt een nieuw bedrijfsonderdeel dat zich richt op de ondersteuning van grootzakelijke klanten met meer complexe it-vraagstukken.

Wouter Veltman, voormalig eigenaar van Pimarox, blijft aankomend jaar betrokken bij de integratie. Pimarox, sinds 1997 actief, telt ruim tachtig ict'ers op het gebied van infrastructuur, beheer, systeem- en applicatiespecialismen en projectmanagement. Door op te gaan in een groter verband verbreedt de organisatie zijn portfolio. De medewerkers van Pimarox verhuizen naar het pand in Vianen waar naast Previder ook zusterbedrijven Heutink ICT en Winvision zijn gevestigd.

Previder zet hiermee de volgende stap in zijn groei. In februari 2020 werd infrastructuurspecialist Platani ingelijfd. Ambitie is door te groeien tot een grotere managed-serviceprovider. De overname wordt gefinancierd door moederbedrijf Odin Groep waar Fortino Capital aan de touwtjes trekt. Achter deze Antwerpse investeringsmaatschappij zit Duco Willem Sickinghe, oud-topman van het Belgische Telenet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-02T10:58:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.