Computable Awards 2008: Hardwareleverancier van het jaar

'Dit is een bekroning voor onze innovatie'

Computable Award 4X3

HP, IBM, Intel, Samsung en Sun Microsystems zijn genomineerd voor de Computable Award voor ‘Hardwareleverancier van het jaar’. Computable vroeg de genomineerden om een reactie.

HP

HP investeert niet alleen in research en development, maar ook in onderzoek onder gebruikers. De resultaten hiervan leiden tot producten en oplossingen die aansluiten op de eisen en wensen van klanten. Onze partner- en servicesorganisaties trainen en ondersteunen onze klanten en resellers zodat de hardware die we maken en verkopen optimaal kan worden benut. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. De markt kiest steeds vaker voor onze hardware, en - getuige de nominatie - naar volle tevredenheid.

IBM

Wij zijn zeer vereerd met deze nominatie, vooral omdat we hem hebben gekregen op aangeven van Computable-lezers. De hoogste positie in de wereldwijde supercomputerranglijst laat zien dat IBM leidend is op het gebied van high performance computing. We blijven ons ontwikkelen op het gebied van steeds snellere en energiezuinige processors. Naast hardware leveren wij ook software en diensten. Door die combinatie kunnen we innovatieve totaaloplossingen bieden. Het midden- en kleinbedrijf vormt daarbij een belangrijke doelgroep.

Intel

De chip en Intel vieren dit jaar respectievelijk hun vijftigste en veertigste verjaardag. In dit jubileumjaar is deze nominatie zowel een bekroning als een stimulans om te blijven innoveren. In de afgelopen decennia hebben Intel en de computerchip nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor consumenten en bedrijven en deze innovatieslag zet zich onverminderd voort. Nog voor het einde van het jaar introduceert Intel een nieuwe micro-architectuur die energiezuinige prestaties levert voor ict-professionals en de motor wordt van het mobiele internet.

Samsung

Wij zijn blij met de nominatie. Het laat zien dat onze innovatieve kracht wordt gewaardeerd. Zelf vinden we de nominatie niet zo vreemd. Wij maken al onze producten in eigen huis. Net als tachtig procent van de onderdelen die erin zitten. Dat zorgt ervoor dat wij hoogwaardige producten maken. Want we weten precies wat er van binnen speelt. En we blijven doorontwikkelen voor nóg betere hardware. Niet voor niets investeert Samsung tien procent van de wereldwijde omzet in research en development (r&d).

Sun Microsystems

Dat de onafhankelijke redactie van Computable Sun Microsystems heeft genomineerd voor hardwareleverancier van het jaar, is voor ons een belangrijke erkenning. In de Benelux zijn - mede dankzij onze partners - steeds meer bedrijven ervan overtuigd dat zij met de hardware van Sun het grootste voordeel behalen. We onderscheiden ons door een breed palet van energiezuinige systemen die zijn afgestemd op specifieke marktbehoeften.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-22T09:16:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.