Wie gunt wat?

Dit artikel delen:
akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Scholten Awater scoort orders

Scholten Awater heeft recent drie aanbestedingen gewonnen. Zo heeft de Hogeschool Zuyd de Europese aanbesteding voor levering van werkplekken gegund aan de Nijmeegse wederverkoper. De levering beslaat in totaal circa 350 werkstations en 260 lcd-beeldschermen. De geraamde waarde (zonder BTW) ligt tussen de tweehonderdduizend en tweehonderdvijftigduizend euro. 

Ook het Grafisch Lyceum Rotterdam gunde de levering van 'werkplek gerelateerde hardware' aan de computerleverancier. Volgens een schatting over de eerstkomende drie jaren betreft dit de vervanging van 720 desktops en 240 laptops, alsmede de vervanging van uitval van beeldschermen en randapparatuur.  

De gemeente Assen, tenslotte, heeft zo'n zeshonderd pc's besteld. De raamovereenkomst heeft een waarde van naar schatting 215.000 euro.

Twentse gemeenten kiezen voor Centric

De drie Overijsselse gemeenten Dinkelland, Losser en Tubbergen hebben een driejarig contract getekend met Centric. Het gaat om de gezamenlijke aanschaf van oplossingen voor het uitvoeren van de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) en de Wet kenbaarheid publiekrechterlijke beperkingen (Wkpb). De opdracht heeft een waarde van 206.000 euro (zonder BTW).

EPZ bestelt bij Atos Origin nieuw eam-systeem

De Elektriciteits-Produktiemaatschappij Zuid-Nederland (EPZ) laat Atos Origin een nieuw informatiesysteem op maat maken en implementeren. Het gaat om een 'enterprise asset management'- systeem voor de bedrijfsvoering en het onderhoud van apparatuur, zoals ketels, turbines en periferieke systemen. Atos Origin, dat sinds 2007 al het infrastructuurbeheer regelt voor dit energiebedrijf, baseert dit eam-systeem op de software van het Amerikaanse bedrijf Ventyx. Het contract loopt tot en met 2011; EPZ denkt nog na over de aanbesteding van het beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-26T14:27:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.