Kender Thijssen neemt ICT Arla Foods in beheer

De Deense zuivelfabrikant Arla Foods heeft de complete verantwoordelijkheid van zijn ict in Nederland neergelegd bij ict-dienstverlener Kender Thijssen uit Veenendaal. Na de fusie tussen Friesland Foods en Campina is Friesland Foods Fresh in Nijkerk in mei 2009 overgenomen door Arla Foods. Door deze overname heeft Arla Foods de bestaande ict-functionaliteit afgesplitst en deze in een nieuw op te zetten en eigen ict-omgeving onder moeten brengen.

Voor de realisatie van deze nieuwe ict-omgeving levert Kender Thijssen infrastructurele componenten naar gelang daar behoefte aan is. Ook voert het bedrijf het beheer van werkplekken uit en zet het een servicedesk voor eindgebruikers op. Kender Thijssen heeft ook het ontwerp, de implementatie en de migratie van de ict voor de nieuwe organisatie van Arla Foods uitgevoerd.

De totale dienstverlening (lan en beveiliging, wan-verbindingen van datacenter naar locaties, gevirtualiseerde serveromgeving en storage- en back-up oplossing) omvatte de ontkoppeling en deels fysieke verhuizing van de bestaande ict-omgeving en de inrichting van een nieuwe en flexibele datacenterinfrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Heerlijk bedrijf dit!
Deze mannen zijn goed op werk om de mid-range markt goed te gaan bedienen!

Keep up the good work!

Vergeet men erbij te zeggen dat dit alles mede mogelijk gemaakt wordt door ESPRITXB

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-03T14:38:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.