Infineon en SAP vormen rfid-alliantie

SAP en Infineon Technologies hebben technologie ontwikkeld waarmee bedrijven rfid hard- en software van diverse constructeurs en leveranciers kunnen verbinden en beheren.

Het nieuwe aanbod is per direct beschikbaar en is ontwikkeld op basis van het SAP Netweaver-platform en het rfid device-integratieplatform You-r Open (Operating Evironment) van Infineon. Het platform is bestemd voor allerlei rfid-implementaties, van tags tot bedrijfstoepassingen, en omvat naast device management ook bijhorende hard- en software en diensten. SAP en Infineon zullen het platform ter beschikking stellen voor proefimplementaties in de detailhandel en voor meer complexe installaties in productiebedrijven, de hightech-sector en de luchtvaart.
 
"De combinatie van de competentie en het klantenbestand van SAP in de softwaremarkt met Infineons expertise op het vlak van rfid, systeemintegratie en toepassingen op maat, zal ongetwijfeld zorgen voor meer en snellere implementaties in diverse sectoren", zegt Peter Bauer, directeur verkoop & marketing bij Infineon Technologies.
 
SAP's rfid-aanbod bevat Auto-ID Infrastructure, Event Management, voorgeconfigureerde EPC (Electronic Product Code)-reports in SAP Business Information Warehouse en integratie in de toeleveringsketen, op basis van erp.
Infineons You-r Open platform is een omgeving die de bestaande, maar niet op rfid gebaseerde, logistieke it-infrastructuur van een bedrijf verbindt met zijn nieuwe, door rfid ondersteunde logistieke infrastructuur. Het ondersteunt het volledige rfid hardware-landschap, inclusief smart labels, readers, plc's (programmable logic control), pc's, servers, hardwarecomponenten en netwerken, maar ook standaarden zoals EPC global.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-07T13:36:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.