ASG schaft 2300 Acer-PC's aan

De Almeerse Scholen Groep (ASG) heeft na een uitgebreide selectieprocedure ict-dienstverlener Actacom uit Utrecht opdracht gegeven voor de levering van 2200 Acer-desktops met lcd-beeldschermen en honderd Acer-notebooks.

Actacom, een gespecialiseerd ict-dienstverlener voor het onderwijs, heeft daarbij voor de scholengroep een oplossing van desktops, lcd-monitoren en notebooks samengesteld. Actacom zorgt tevens voor de installatie en het onderhoud van de geleverde systemen. De gekozen oplossing bestaat uit Acer Veriton N282G- en Veriton X490G-desktops en Acer TravelMate Timeline X serie-notebooks. Alle geleverde systemen zijn voorzien van vier jaar garantie.

Almeerse Scholen Groep

De Almeerse Scholen Groep is een onderwijsbestuur met 51 basisscholen en ruim 13.000 leerlingen en acht scholen voor het voortgezet onderwijs met ruim achtduizend leerlingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik hoop dat ze er een goed onderhoudscontract bij hebben afgesloten, want Acer staat nou niet bepaald bekend om zijn kwaliteit. Het staat wel in het artikel, maar je hebt natuurlijk onderhoud en onderhoud. Ik denk dat het aanschaf- en onderhoudsbudget meer de doorslag heeft gegeven dan het productiviteitsverlies dat met uitval gepaard gaat.

Dit kan niet waar zijn... vertel mij dat dit een flauwe 4-April grap is !!
Nu ja ,.. het gaat maar om kleine aantallen en bovendien word die rommel toch over drie jaar afgeschreven... als ze het zo lang blijven doen.
En anders.... gewoon even naar Action Shop voor een schrijfblok en een paar potloden.

Ahhh jullie weten niet wat een schrijfblok en een potlood is ? nou dat kan de meester dan wel even uitleggen.

Dacht dat in dit soort omgevingen een desktop toch wel passé was. Neemt veel ruimte in, vreet meer energie, meer onderhoud en beheer en is diefstalgevoelig (basisschool van mijn dochter installeerde vorig jaar 12 nieuwe desktops. Binnen een week waren ze gejat). Moet dus wel een echt goeie deal zijn.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-04T10:37:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.