WML kiest Cofely voor back-upruimte

NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) heeft externe datacenterruimte gehuurd bij Cofely in Maastricht. Het nutsbedrijf kampte met een te beperkte back-upfaciliteit en zocht via een aanbesteding naar een partij die back-updiensten kon leveren. Cofely beschikt over een groot datacentrum bij het vliegveld Maastricht-Aken. Daar kunnen ook 'private suites' worden gehuurd. Het contract met WML heeft een looptijd van vijf jaar.

Het waterleidingbedrijf richt de private suite in met eigen apparatuur die het ook zelf beheert. Cofely nam medio 2010 het nieuwe datacentrum op het industrieterrein bij het vliegveld Maastricht-Aken officieel in gebruik. De locatie kent een bruto-omvang van zo'n 2600 vierkante meter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Limburger ben ik hier toch weer trots op, eindelijk een (semi) overheidspartij die niet blind alles uitbesteed en kennis in eigen huis houd.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-29T14:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.