Dell organiseert zijn eerste Storage Forum in Europa

Dell organiseert zijn eerste jaarlijkste Dell Storage Forum in Europa tussen 9 en 12 januari 2012 in het Grange St Paul’s Hotel in Londen. Op dit evenement komen klanten en ict-dienstverleners die technische sessies volgen over het gehele opslagportfolio van Dell, waaronder de platformen Compellent, EqualLogic, PowerVault en DX Object Storage.

Dell demonstreert op zijn Storage Forum verder de Fluid Data-architectuur, die opgebouwd is uit dataopslagtechnologieën zoals 'thin provisioning' en geautomatiseerde tiering voor het beheer van dataopslag en informatieomgevingen.

Het Europese evenement dient als een open forum voor klanten en channel-partners om trends in de opslagindustrie te bespreken en inzicht te krijgen in de Fluid Data-architectuurstrategie van Dell. Bovendien zal Dell op het forum nieuwe oplossingen aankondigen.

De agenda voor Dell Storage Forum London omvat feedback van klanten en channel-partners van het vorige evenement in Orlando. Op het evenement in Londen zullen de deelnemers toegang hebben tot: plenaire sessies voor leidinggevenden, georganiseerd door topmannen van Dell. Klanten kunnen verder de functionaliteit van Dell Storage oplossingen testen.

Dell Storage Forum zal worden ondersteund door Petabyte-sponsors CommVault, Intel en Symantec. Andere sponsors zijn Brocade, Blue Coat, Emulex, QLogic en Xsigo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-12-28T15:13:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.