Oki Nederland stelt Bader als landmanager aan

Erwin Bader

Erwin Bader

De Japanse printerleverancier Oki Printing Solutions heeft Erwin Bader met ingang van 1 maart 2012 aangesteld als country manager Nederland. Na het aanstellen van een Benelux-directeur zocht het bedrijf nog een landmanager voor Nederland.

Bader rapporteert aan Patrick Arnou, die eind vorig jaar na het stille vertrek van Frank Akihary werd benoemd tot general manager Benelux. Na het aanstellen van Arnou, bleef Oki zoeken naar een country manager Nederland. Bader moet weer stabiliteit in de organisatie brengen, de samenwerking met bestaande channelpartners verder versterken en uit breiden, met name voor de Oki Exutive Series in combinatie met het aanbod aan managed print services.

Contractbusiness

Bader heeft een brede ervaring in sales en marketing opgedaan. Hij startte zijn loopbaan als sales executive new business bij Lanier en bekleedde vervolgens diverse sales- en marketingfuncties bij KPN. Daarna werkte hij zes jaar bij Nashuatec (nu Ricoh). Zijn volgende werkgever was Atos Consulting, waar hij enkele jaren business consultant was. Zijn laatste functie was die van manager marketing bij textieldienstverlener Berendsen.

‘In mijn nieuwe rol als country manager Nederland bij Oki kan ik mijn ervaring op het gebied van marketing, sales en consultancy combineren met mijn kennis van de printingmarkt en de huurconcepten die daar een steeds belangrijker rol spelen', aldus Bader. ‘Naast het terugbrengen van stabiliteit in de organisatie en onze klantenkring zie ik het dan ook als een belangrijke uitdaging om de contractbusiness een stevige impuls te geven en daarmee invulling te geven aan de groeiende vraag van eindgebruikers naar ontzorging op het gebied van hun printingbehoeften.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-02T12:46:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.