Cisco en NetApp breiden FlexPod-architectuur uit

Om meer klanten te helpen bij hun overgang naar de cloud, hebben Cisco en NetApp FlexPod uitgebreid met een nieuwe reeks vooraf geconfigureerde ontwerparchitecturen, speciaal geprijsd en geschaald voor kleinere werkomgevingen. Deze nieuwe FlexPod-reeks is gebouwd op een flexibele, schaalbare, gedeelde it-infrastructuur waarin computing-, netwerk- en storageoplossingen van Cisco en NetApp worden gecombineerd.

Daarnaast hebben Cisco en NetApp verschillende nieuwe managementoplossingen van softwaremanagementleveranciers gevalideerd voor alle FlexPod-ontwerparchitecturen. Dit vereenvoudigt en versnelt de implementatie van mogelijkheden voor cloud-automatisering.

FlexPod op instapniveau

Het instapmodel van FlexPod biedt klanten de mogelijkheid om enkel te investeren in de infrastructuur die zij nodig hebben doordat prijs en schaal zijn afgestemd op werkomgevingen van vijfhonderd tot duizend medewerkers. Ook maakt het instapmodel het eenvoudig mogelijk om snel te schalen en te blijven functioneren binnen de veranderende zakelijke omgeving. De nieuwe FlexPod-oplossing biedt klanten tevens meer investeringsbescherming, omdat de oplossing eenvoudig kan worden geschaald naar een grotere groep gebruikers, door capaciteit toe te voegen zodra er gebruikers bijkomen.

Het instapmodel van FlexPod combineert voor het eerst de NetApp FAS2240 op instapniveau en de Cisco UCS C-Series Cisco Nexus 5000-switches, Cisco Nexus 2232 Fabric Extender en Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnects. Dit instapmodel van FlexPod voorziet net als de andere FlexPod-gevalideerde oplossingen in meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden voor de klant. Door de ondersteuning van meerdere hypervisors en bedrijfsapplicaties kan het uitrollen van privé-clouds worden versneld.

Flexibele managementopties

Cisco en NetApp bieden klanten meer flexibiliteit en keuze in hoe zij hun FlexPod-oplossing kunnen beheren. Zo voorzien gevalideerde FlexPod-managementoplossingen in uniforme turn-key functionaliteit voor automatisering en management. Deze oplossingen zijn getest in laboratoria van Cisco en NetApp op het gebied van functionele en ontwerpvereisten. De beschikbare oplossingen omvatten producten van CA Technologies, Cloupia en Gale Technologies. Tevens kunnen klanten het rendement op hun investering in bestaande managementtoepassingen maximaliseren door hun oplossingen te beheren via open api's, Cisco Intelligent Automation for Cloud, VMware vCloud Director of VMware vCenter Server.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-13T09:53:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.