Detron koopt MSA-ICT en Megasellers

Handen schudden

Ict-dienstverlener Detron ICT & Telecom Groep heeft ict-dienstverlener MSA-ICT en de zakelijke online hardwareshop Megasellers in Houten overgenomen. Door de overname neemt de omzet van Detron in 2012 met ongeveer vijf miljoen euro toe. MSA wordt omgedoopt tot Detron Information Technology.

MSA is volgens Detron een aanvulling op het portfolio van het recent overgenomen Rotterdamse bedrijf Issue. Daarbij kan MSA door de overname zijn klanten het uitgebreide dienstenpakket van Detron aanbieden, waaronder de onlangs geïntroduceerde cloudwerkplek en telecom- en telefoniediensten.

Detron neemt MSA-ICT en Megasellers over van oprichter Raymond Perridon: ‘Wij kunnen onze klanten nu een volledig pakket van telecom- en ict-diensten bieden.'

Detron maakte begin juli 2012 bekend de Rotterdamse hardwaredienstverlener Issue in te lijven. Het toonde ook interesse in onderdelen van de beursgenoteerde ict-dienstverlener Qurius, die zich inmiddels heeft laten overnemen door de Franse branchegenoot Prodware. Detron liet10 augustus 2012 weten een vervang- en reparatiedienst te starten voor mobiele telefoons. Over de eerste helft van 2012 boekte Detron een groei van de omzet van 15 procent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-16T11:54:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.