Datacenter Services sluit zich aan bij EuroCloud

Datacenter Services heeft zich aangesloten bij EuroCloud Nederland. Dit is een snel groeiende community van bedrijven en instellingen met belangen in cloud computing en SaaS. Datacenter Services gaat via EuroCloud zijn kennis en ervaring delen op het gebied van cloud computing en dynamische it-infrastructuren.

EuroCloud NL is het Nederlandse chapter van EuroCloud, de Europese federatie van regionale EuroClouds. Eurocloud is onafhankelijk en vervult een brugfunctie tussen industrie, eindgebruikers en de politiek. 'Met CompanyCloud speelt Datacenter Services een stevige rol in de Nederlandse it-industrie', zegt Erik van der Ven, business development manager bij Datacenter Services. 'Hiermee bieden wij concrete oplossingen op het gebied van cloud computing. Door een partnership aan te gaan met EuroCloud Nederland kunnen wij de kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan delen. Daarnaast verwachten wij zelf ook weer wijzer te kunnen worden van de ervaringen en cases van onze collegapartners.' Datacenter Services heeft meer dan zeven jaar ervaring als application service provider (asp) en shared servicecenter diensten.

EuroCloud wil de ontwikkeling van SaaS- en cloud-diensten in heel Europa bevorderen en de toepassing ervan stimuleren. EuroCloud moet het zakendoen, het aangaan van technologische relaties en kennisontwikkeling versnellen. EuroCloud vertegenwoordigt de Cloud Industry in Europa en houdt rekening met lokale verschillen. Het is een platform voor samenwerking met Amerika of Azië. EuroCloud brengt SaaS-leveranciers, providers, integrators en specialisten bijeen om best practices te delen en om hun business uit te breiden over het continent.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-12T16:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.