KPN neemt deelbelang in MKB-specialist RoutIT

Handen schudden

KPN heeft een minderheidsbelang van 12,5 procent in RoutIT genomen. Dit is een infrastructuurdienstverlener uit Ede, gericht op het midden- en kleinbedrijf. RoutIT werkt volgens een indirect verkoopmodel nauw samen met partners. Ook KPN is op het mkb-segment actief met partners. Door de strategische samenwerking met KPN verwachten beide partijen hun business-partners te kunnen uitrusten met een breder dienstenpakket. Doel is de marktpositie binnen het mkb te versterken.

De partners van RoutIT krijgen de beschikking over een breder scala aan vaste en mobiele diensten zoals mobiele telefonie en internet, en software uit de cloud (unified communicatie, antivirus en Office 365). Voor de business partners van KPN betekent deze samenwerking dat zij nu een compleet aanbod kunnen bieden aan alle zakelijke klanten op het gebied van hosted telefonie.

De eerste oplossing die wordt aangeboden is de dienst hosted telefonie. Hosted voice is een oplossing waarbij bedrijven niet langer een eigen telefooncentrale hoeven te kopen en te onderhouden. In plaats daarvan worden alle diensten vanuit de cloud beheerd door KPN en RoutIT.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Nu zou je toch denken dat een bedrijf als KPN, gezien hun achtergrond al in hosted telefonie deed....

Nog interessanter wordt het niveau van verwondering, wanneer dit gecombineerd wordt met een recent artikel elders in Computable, waar het personeel van KPN de directie verwijt dat ze geen lange termijn visie hebben. .....je zou toch "bijna" gaan denken dat er een aanleiding is dat ze gelijk hebben......

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-14T11:01:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.