Henk van der Bruggen doet stap terug bij i3 groep

Henk van der Bruggen stopt per direct als algemeen directeur van infrastructuurspecialist i3 groep. Per 5 september heeft hij zijn dagelijkse verantwoording in de aansturing van i3 groep overgedragen aan Rob Vissers. Vissers is sinds januari 2010 in dienst bij i3 groep als salesdirecteur. Hij gaat per direct de functie van managing director vervullen. Voordat hij in dienst trad bij i3 groep, was Rob Vissers werkzaam bij verschillende leveranciers van hard- en software waar hij diverse sales- en managementrollen heeft vervuld.

‘Ruim dertien jaar geleden heb ik samen met mijn toenmalige compagnons John van Spierenburg en Aad Wille het bedrijf i3 solutions opgezet’, zegt Henk van der Bruggen. ‘In die jaren zijn we erin geslaagd het bedrijf uit te bouwen tot een vooraanstaand systeemintegrator voor ict-infrastructuur. Ons succes is mede te danken aan de geweldige inzet en hoogwaardige kennis en ervaring van de inmiddels 75 medewerkers. Nu is het tijd het stokje over te dragen aan mensen waarin ik het volste vertrouwen heb dat zij i3 groep naar het volgende niveau kunnen brengen.’

Cloud- en informatiebeheer

Rob Vissers zal de dagelijkse eindverantwoordelijkheid dragen over de totale i3 groep. Vissers: ‘Ik zie in i3 groep de potentie om zich verder te ontwikkelen op het kennisgebied cloud- en informatiebeheer. Aan mij de taak om deze kennisgebieden om te zetten in verdere groei zodat we de continuïteit voor zowel onze klanten als onze eigen organisatie kunnen waarborgen. Ik ben ervan overtuigd dat we de mensen, passie en het netwerk hebben om dit samen voor elkaar te krijgen.’

Henk van der Bruggen zal niet volledig uit het beeld verdwijnen bij i3 groep. Hij blijft als adviseur, ambassadeur en grootaandeelhouder bij de organisatie betrokken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-11T10:59:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.