ROC van Twente vernieuwt opslagomgeving

atrium

ROC van Twente gaat een nieuwe storage-omgeving implementeren. Uit de openbare aanbesteding is Deltics gekozen als partij die de nieuwe omgeving levert en de komende vijf jaar de daarbij behorende diensten voor implementatie en beheer verzorgt.

De vorm van aanbesteding betrof een concurrentiegerichte dialoog waar acht partijen zich op inschreven. Deltics was een van de partijen die deelnam in de aanbesteding. Na onderzoek kwam ROC van Twente tot de conclusie dat Deltcs de beste oplossing bood tegen de beste prijs.

Dankzij de concurrentie gerichte dialoog kreeg Deltics de vrijheid zelf te ontwerpen, de architecten van het bedrijf konden zo hun eigen creativiteit kwijt. Dit heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat Deltics de gunning kreeg, aldus Rob Bultman, commercieel directeur Deltics.

Deltics levert het ROC van Twente een hoog beschikbaar en centraal opslagplatform op twee geografisch gescheiden locaties. Inclusief implementatie en ondersteuning bij migratie vanaf het huidige platform. Dit wordt gerealiseerd op basis van het HP 3Par Storeserv-platform. Dit voorziet in nieuwe it-behoeften, zoals efficiëntie, flexibiliteit, eenvoud in beheer en uiteindelijk een substantiële kostenbesparing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-16T15:32:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.