Datarecovery-bedrijf Reqor is failliet

Failliet

Datarecovery-leverancier Reqor Data Company uit Amsterdam is failliet verklaard. Het bedrijf heeft een Amsterdams kantoor en beschikt over een onderzoekslocatie (lab) in Rotterdam en een vestiging in Zwolle. Het bedrijf is naar eigen zeggen de grootste data recovery-specialist van Nederland en werkte vanuit verschillende landen.

Het bedrijf leverde onder andere datahersteldiensten voor kapotte hard-disks, de uitval van san-systemen of servers, problemen met toegang tot virtuale serveromgevingen en diensten voor tape conversie, recovery en duplicatie (DLT, LTO, DAT, enzovoort).

Volgens de curator telt het bedrijf zes man. Op de bedrijfswebsite van Reqor staat dat het bedrijf in Nederland uit een team van acht mensen bestaat (drie data recovery engineers, twee casemanagers, een partner manager, een marketingmanager en een administratief medewerker).

Reqor heeft ook een vestiging in Hong Kong. Die bestaat uit een team van drie man. Twee case marketing managers en een technicus.

Fusie

Reqor fuseerde op 1 januari 2011 met Helpdisc data recovery uit Rotterdam, daardoor breidde het de activiteiten uit naar Servië, Griekenland en Kroatië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

veel management, weinig recovery.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-24T11:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.