Xerox levert Grohe managed print services

Sanitairleverancier Grohe heeft 25 procent weten te besparen op de printkosten. Met managed print services (mps) en kantoortechnologie van Xerox was Grohe in staat om de factuurverwerking te optimaliseren, documentbeveiliging te verbeteren en het aantal printers te verminderen van vijfhonderd naar 280.

Xerox analyseert het printgedrag en is verantwoordelijk voor de planning en implementatie van de it-infrastructuur, het onderhoud en het proactief aanvullen van printbenodigdheden bij Grohe. Dit doet Xerox voor vestigingen in Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Japan en Noord-Amerika.

Om de bedrijfsinformatie te beschermen heeft Xerox beveiligd afdrukken ingevoerd bij Grohe. Zo is het alleen mogelijk een print af te halen of een kopie te maken als de personeelsbadge langs de machine wordt gehaald. Hierdoor wordt tevens onnodig afdrukken geminimaliseerd. Dit zorgt voor een verlaging van het aantal prints en de printkosten. Het bedrijf heeft bovendien ook het aantal helpdesktelefoontjes verlaagd door het verbeteren van de workflow en het factuurverwerkingsproces.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-08-01T10:31:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.