Met Oracle Space Sweepstakes de ruimte in

Oracle heeft een wedstrijd uitgeschreven voor softwareontwikkelaars die njava en service oriented achitecture (soa)-technologie gebruiken. De hoofdprijs is een ruimtereis.

Met niet al te veel ophef heeft Oracle begin deze maandl Oracle Space Sweepstakes gelanceerd, een wedstrijd voor Europese en Afrikaanse softwareontwikkelaars die Java en service oriented architecture (soa)-ontwikkeltechnologieën gebruiken. Deelnemers die laten zien dat ze uit de voeten kunnen met internettechnologie en met Oracles ontwikkeltools en applicatieserver, maken kans op een reis naar de ruimte, georganiseerd door Space Adventures.


Slechts één deelnemer van Oracles Space-wedstrijd wint een ruimtevlucht. Hij of zij zal dan zelf gewichtloosheid ervaren en de aarde bekijken vanaf honderd kilometer hoogte. Oracle geeft daarnaast ook nog twee Apple PowerBooks, vijf Apple iPods en tien Star Wars-trilogie dvd-sets weg.

Deelname aan de Oracle Space-wedstrijd is mogelijk in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Rusland, Zuid-Afrika, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. De deelnemers kunnen zich registreren via de Oracle Space Sweepstakes homepage . De wedstrijd sluit op 30 juni 2005 en rond 15 juli 2005 zal Oracle de winnaars bekendmaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-27T12:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.