Managed hosting door True

Cisco sluit fiscaal jaar 2017 lager af

Winst daalt met 11 procent, omzet neemt met 2 procent af

 

Daling

Cisco realiseert in fiscaal 2017 een winst van 9,6 miljard dollar. Dat is een daling van 11 procent ten opzichte van het jaar ervoor. Toen bedroeg de winst 10,7 miljard dollar. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het bedrijf. Het fiscale jaar van Cisco eindigde op 29 juli.

Ook de omzet van Cisco komt dit gebroken boekjaar lager uit. In 2017 behaalt het bedrijf een omzet van 48 miljard dollar, terwijl dat in 2016 nog 48,7 miljard dollar bedroeg. Dat is een daling van 2 procent.

Gekeken naar de cijfers van het laatste kwartaal van het boekjaar, is de daling nog groter dan de daling over het hele jaar. In het vierde kwartaal van dit jaar bedraagt de winst van Cisco 2,4 miljard dollar, een daling van 14 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van vorig jaar (2,8 miljard dollar). Ook de omzet neemt af met 4 procent van 12,6 miljard dollar (Q4 2016) naar 12,1 miljard dollar (Q4 2017).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6181348). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×