Simac beheert ict-infrastructuur Humanitas DMH

De Veldhovense ict-leverancier Simac gaat de komende vijf jaar de ict-infrastructuur op basis van Microsoft Azure, Office 365 en Simac Virtuele Workspace beheren voor Humanitas DMH. Dat is een landelijke humanistische zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking en of een psychiatrische stoornis ondersteunt.

Beide partijen hebben als doel gesteld gebruikers, cliënten en ambulante medewerkers te voorzien van infrastructuur van het hoogste niveau met een service niveau overeenkomst op basis van gebruikerservaring. Om dit te realiseren wordt de omgeving de komende periode eerst gestabiliseerd en achterstallig onderhoud opgepakt om vervolgens de ict-infrastructuur te vernieuwen en moderniseren. Tegelijkertijd worden gebruikers voorzien van een nieuwe, virtuele werkplek.

Simac, die naast vestigingen in Nederland en Tsjechië ook twee kantoren heeft in het Belgische Kortenberg en Haasrode, kreeg de opdracht van Humanitas DMH na eerst in een minicompetitie met vijf andere partijen een offerte te hebben uitgebracht. De ict-leverancier zou volgens de humanitaire organisatie door de aanpak, breed dienstenpakket, focus op de zorgsector en de status van Microsoft cloud solution partner als beste uit de bus zijn gekomen.

Afgelopen juli sloot Stichting Humanitas nog een overeenkomst met de cloudserviceprovider Skysource om de volledige it-omgeving van de zorginstelling te migreren naar de private cloud-omgeving van Skysource. Dit staat volgens Marcella van kraaij, service design en solutionmanager bij Humanitas DMH, los van de organisatie, die zeker op ict-gebied volledig zelfstandig en autonoom is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-07T10:00:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.