Dell EMC promoveert Peek tot EU-directeur

Patrick van de Coolwijk krijgt leiding over Nederlandse divisie

Jeanine Peek

Jeannine Peek, algemeen directeur van Dell EMC Nederland, maakt promotie. Zij is per 1 november 2018 aangesteld als regiodirecteur voor West-Europa. Hiermee is ze verantwoordelijk voor zeven landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland. Dell EMC Nederland komt onder leiding te staan van Patrick van de Coolwijk.

Peek was de afgelopen zeven jaar algemeen directeur van Dell EMC Nederland. Nu wordt zij verantwoordelijk voor de regio West-Europa. Vanuit die rol rapporteert ze aan Henrik Thomsen, senior vice President West-Europa commercial. Naast haar werk bij Dell EMC, is Peek twee jaar actief geweest als voorzitter van Nederland ICT.

Patrick van de Coolwijk neemt in Nederland het stokje van Peek over. Ook hij rapporteert aan Thomsen. De nieuwe directeur is sinds 2013 werkzaam bij Dell EMC en vervulde voorheen de rol van verkoopdirecteur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-01T10:28:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.