Dell EMC promoveert Peek tot EU-directeur

Patrick van de Coolwijk krijgt leiding over Nederlandse divisie

Jeanine Peek

Jeannine Peek, algemeen directeur van Dell EMC Nederland, maakt promotie. Zij is per 1 november 2018 aangesteld als regiodirecteur voor West-Europa. Hiermee is ze verantwoordelijk voor zeven landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland. Dell EMC Nederland komt onder leiding te staan van Patrick van de Coolwijk.

Peek was de afgelopen zeven jaar algemeen directeur van Dell EMC Nederland. Nu wordt zij verantwoordelijk voor de regio West-Europa. Vanuit die rol rapporteert ze aan Henrik Thomsen, senior vice President West-Europa commercial. Naast haar werk bij Dell EMC, is Peek twee jaar actief geweest als voorzitter van Nederland ICT.

Patrick van de Coolwijk neemt in Nederland het stokje van Peek over. Ook hij rapporteert aan Thomsen. De nieuwe directeur is sinds 2013 werkzaam bij Dell EMC en vervulde voorheen de rol van verkoopdirecteur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-01T10:28:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.