BNP Paribas kiest voor Orange in Frankrijk

BNP Paribas heeft Orange Business Services geselecteerd om een sd-wan-oplossing te implementeren in meer dan 1.800 bankfilialen in Frankrijk. De waarde van het contract blijft in het midden.

Door de inzet van sd-wan krijgt BNP Paribas een volledig beveiligd hybride netwerk met native multi-cloud, multi-access en multi-applicatie. De bank profiteert ook van geoptimaliseerd en gecentraliseerd beheer en intelligente routing voor de nieuwe infrastructuur. Het nieuwe netwerk stuwt de digitale transitie, zegt BNP Paribas. Het moet nieuwe diensten mogelijk maken, de prestaties van de infrastructuur bewaken en netwerkstrubbelingen oplossen via software. 

Meer dan 3.600 toegangslijnen - twee per filiaal, inclusief een internettoegangslijn - worden momenteel uitgerold. Tijdens de migratie blijft elk kantoor gewoon operationeel. In aanvulling op de sd-wan-laag zijn ook firewalls voorzien.

‘Het was van het grootste belang voor ons om een ​​partner te kiezen die al bewezen ervaring had met het implementeren en gebruiken van sd-wan-oplossingen’, zegt Bernard Gavgani, cio bij BNP Paribas. ‘Orange Business Services viel op als een vertrouwde partner. Naast hun it-expertise, toonden de Orange-teams begrip voor onze zakelijke uitdagingen en wisten ze wat er moest gebeuren om onze end-to-end digitale transformatie te ondersteunen. Deze nauwe samenwerking tussen onze teams vanaf het allereerste begin van het project was één van de sleutels voor zowel het succes als voor een vlotte uitrol.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-14T09:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.