Conclusion ziet in Mediaan springplank naar buitenland

Conclusion neemt it-dienstverlener Mediaan over. De bedrijvengroep voegt Mediaan uit Heerlen samen met plaatsgenoot Conclusion Zuyd. De acquisitie stelt Conclusion in staat haar vleugels uit te slaan naar delen van Duitsland en België.

Mediaan bedient met honderd medewerkers vanuit het hart van de Euregio al een aantal grote ondernemingen over de grens. Zoals bekend heeft Conclusion internationale groeiambities. Met het kapitaal van NPM, de investeringsmaatschappij van de familie Fentener van Vlissingen achter zich, moet dat haalbaar zijn. Onder Conclusion vallen nu al 26 bedrijven op het snijvlak van business transformatie en it-dienstverlening.

Met de overname van Mediaan krijgt Conclusion ook een betere positie in de markten voor data science en artificial intelligence (ai).

Volgens Elmer Nelis, algemeen directeur bij Mediaan, kan zijn bedrijf nu verder groeien. Tegelijk rekent hij erop dat Conclusion de identiteit en cultuur van Mediaan in tact houdt. Engbert Verkoren, topman van Conclusion, is blij dat zijn bedrijf met Mediaan de eerste stap over de grens kan zetten. Hij ziet nieuwe kansen binnen de SAP- en Java-markt en op het gebied van low-code. Mediaan zit behalve in Heerlen ook in Hasselt en Düsseldorf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-09T15:49:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.