Gluecode vervangt voor mkb korting op WebSphere

Klanten uit het midden- en kleinbedrijf die een IBM-applicatieserver wensen krijgen het open source product Gluecode aangeboden. Tot voor kort werd het overgedimensioneerde WebSphere volgens IBM aangeboden met een "buitensporige korting".

Senior vp Steve Mills van IBM, tevens hoofd van de software groep, deelde dat gisteren mee op LinuxWorld in San Francisco. IBM heeft Gluecode sinds afgelopen mei in bezit na een overname. Veel mkb-klanten zijn bijvoorbeeld niet op zoek naar de transactie processing van WebSphere.

IBM gaat ook de Geronimo applicatieserver van de Apache Software Foundation steunen; Geronimo is de open source basis van Gluecode. Bovendien wordt de systeembeheer console van Gluecode door IBM ter beschikking gesteld aan het Geronimo-project.

IBM maakte op LinuxWorld tevens bekend dat de Lotus Domino Web Access messaging client thans Firefox 1.0.x ondersteunt. Dat betekent dat Lotus Domino Web Access Firefox kan benutten voor de toegang tot e-mail, de kalender, replicatie en zakelijke toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-08-10T10:05:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.