Wat zijn de belangrijkste it-trends van 2019?

Computable ondersteunt onderzoek van Supply Value

Marktonderzoek

De wereld van ict verandert razendsnel. Ontwikkelingen als het internet of things, blockchain, kunstmatige intelligentie en data science volgen elkaar in rap tempo op. Maar ook zien we steeds vaker nieuwe ontwikkelingen binnen edge computing, robotic process automation, quantum computing en cyber- en datasecurity. De ontwikkelingen binnen deze acht thema’s worden dan ook onderzocht door Supply Value, Computable ondersteunt dit onderzoek.

Supply Value gaat in het IT Trendonderzoek 2019 op zoek naar die ontwikkelingen waarmee we het komende jaar te maken gaan krijgen. Het onderzoekt welke trends er zijn op het gebied van informatietechnologie en met name hoe u als professional hierop inspeelt. Door mee te doen aan dit onderzoek kunt u er achter komen hoe uw houding is ten opzichte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast wordt in het rapport, dat begin 2019 zal verschijnen, concrete aanbevelingen gedaan over de mogelijkheden van deze trends.

Wilt u weten wat de belangrijkste it-trends zijn voor 2019? Bent u nieuwsgierig of u en uw organisatie voorlopers zijn op het gebied van nieuwe it-ontwikkelingen? Vul dan nu de enquête in. Onder de deelnemers aan het onderzoek verloot Supply Value een interne blockchainworkshop van blockchainexpert Jurriaan Vogel. Als deelnemer aan het onderzoek kunt u ook kosteloos het gehele eindrapport met daarin gerichte aanbevelingen ontvangen. Het invullen van de enquête duurt maximaal tien minuten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goede zaak om niet heel ver vooruit te kijken, maar in haalbare stappen vooruit

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-18T09:54:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.