Bèta van Lotus Notes 8 voor de Mac

Dit artikel delen:

Mac-gebruikers van Lotus Notes zouden voor een nieuwe versie van het mailprogramma geduld moeten hebben tot de lancering van versie 8.5 voor Windows. IBM heeft aan de vooravond van de Lotusphere-conferentie echter een bèta van Lotus Notes 8 voor de Mac online gezet.

IBM stelt een publieke bèta beschikbaar van Lotus Notes 8 voor de Mac. Eerder was aangekondigd dat de Mac-versie voor Lotus Notes 8 pas beschikbaar zou komen bij de lancering van Lotus Notes 8.5. Voor oudere Notes-versies bestaan al wel Mac-versies. Versie 8 werd in augustus van dit jaar gelanceerd.

Mac-feestje

IBM zet deze stap aan de vooravond van de Lotusphere-conferentie in Orlando, dat wel eens een Mac-feestje zou kunnen worden. Zo gaan er ook geruchten dat IBM op de Lotusphere in Orlando een versie van Lotus Notes voor de iPhone en iPod Touch lanceert. Fehmie Kurun, netwerkbeheerder bij Seagate en bezoeker van de Lotusphere: "Veel van onze Amerikaanse werknemers kiezen een iPhone als smartphone. Als dit waar is, kunnen zij hun Lotus Notes-mail ook verzenden vanaf hun telefoon. Dat zou heel goed nieuws zijn."

Daarnaast zou IBM een versie van het gratis kantoorpakket Symphony uitbrengen voor Apple computers. Symphony ondersteunt het Open Document Format (ODF).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-21T09:20:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.