Managed hosting door True

Yahoo! flirt met AOL en dwarsboomt Microsoft

 

De Washington Post meldt dat Yahoo! opnieuw toenadering zoekt tot AOL om te praten over een fusie met het zoekmachinebedrijf. Met deze flirt verdedigt Yahoo! zichzelf tegen het overnamebod dat Microsoft op het bedrijf deed.

Yahoo! zou graag met AOL willen praten over een fusie. Eerder waren beide bedrijven al met elkaar in gesprek, maar toen konden zij het niet eens worden over het geld dat op tafel gelegd moest worden. Met de nieuwe toenadering van Yahoo! tot AOL hoopt het zoekmachinebedrijf Microsoft af te schrikken een nieuw bod op het bedrijf te gaan uitbrengen. Eerder wees Yahoo! namelijk al een bod van 44,6 miljard dollar door Microsoft af.

De Washington Post noemt verder geen bronnen voor zijn bevindingen, wel meldt de krant dat Yahoo! ook overweegt om samenwerkingsverbanden aan te gaan met partijen als Google en Disney.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2342621). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Reacties

Ik hoop dat het Microsoft lukt. Maak me zorgen over het de facto monopolie van Google - in elk geval in Nederland. Wij zijn voor onze werving grotendeels afhankelijk van hun zoekmachine. Dat loopt goed, maar toch: hun monopoliepositie is dan geen plezierige gedachte. Dat loopt uiteindelijk altijd mis. Zie Microsoft!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.