Afas Software lanceert online partnerplatform

Dit artikel delen:

Afas Software lanceert de website www.afaspartner.nl. De Leusdense softwareleverancier brengt op deze manier als eerste in de markt vraag en aanbod rondom zijn product kosteloos bij elkaar. Klanten van Afas Software die op zoek zijn naar aanvullende oplossingen vinden deze vanaf nu eenvoudig via de website.

‘De lancering van de website van het Afas Partner Netwerk is een belangrijke aanvulling op onze dienstverlening. Het biedt klanten de gelegenheid om het gebruik van ons product verder te optimaliseren', vertelt Bas van der Veldt, ceo van Afas Software. ‘We hebben er bewust voor gekozen om ons partnernetwerk online inzichtelijk te maken voor iedereen. Door op deze manier open en transparant te zijn, benadrukken we dat klanten zelf moeten kunnen bepalen met welke partner zij zaken willen doen. Daar moeten wij niet tussen zitten. Door gebruikers en partners online samen te brengen, bieden we onze partners tevens een platform waarop zij zich kunnen profileren en leads kunnen genereren.'

Afas Software heeft de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd van hardware- en softwareleveranciers en dienstverlenende partners. Het Afas Partner Netwerk bestaat momenteel uit vijftig partners. Op www.afaspartner.nl hebben klanten toegang tot een compleet overzicht van gecertificeerde koppelingen. Deze zijn op overzichtelijke wijze in kaart gebracht waardoor eenvoudig naar een deeloplossing en bijbehorende leverancier gezocht kan worden. Het betreft onder meer koppelingen voor de verschillende onderdelen van de Afas-software, zoals HRM/Payroll, Financieel, Projecten, CRM en Logistiek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-28T10:45:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.