Architect MamboFive Suite verlaat Tie Holding

Dit artikel delen:

Erwin van Meggelen heeft met onmiddellijke ingang Tie Holding verlaten. Hij was er sinds enige tijd chief technology officer. Hij gaat zich meer toeleggen op het ontwikkelen van vernieuwende technologie voor toegankelijke en dynamische e-commerce concepten. Hiervoor heeft hij inmiddels het platform IT.IS.E! opgezet.

Erwin van Meggelen was samen met e-commercespecialist Frank van Doorn de grondlegger van MamboFive. Van Meggelen was de architect van de MamboFive Suite, het online erp-platform waarmee grote namen als KPN, Vodafone en Simac werden binnengehaald. In 2008 werd MamboFive in twee fasen door Tie Kinetix overgenomen.

Van Meggelen gaat zich meer toeleggen op het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor e-commerce. Hij heeft reeds een compleet nieuw concept gereed onder de naam IT.IS.E!. Dit platform is dynamisch van opzet zodat het zowel door de retail starter als door bedrijven aan de bovenkant van de markt kan worden ingezet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-05T11:02:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.