Managed hosting door True

Investeerder Accel-KRR neemt Episerver over

 

E-commerce

Investeringsmaatschappij Accel-KKR heeft een meerderheidsbelang verkregen in Episerver, de Zweedse softwareleverancier van oplossingen voor e-handel, webcontent en digitale marketing. Met het extra kapitaal dat de investeerder in ruil voor het belang ter beschikking stelt, wil het bedrijf uit Stockholm internationaal verder uitbreiden. In Haarlem staat het Benelux-kantoor van Episerver.

Episerver is in 1994 opgericht en is inmiddels internationaal actief op vijf continenten. Het bedrijf biedt een online omnichannel platform voor e-handel dat marketing en verkoop combineert. Onder aanvoering van de nieuwe eigenaar Accel-KKR worden er extra investeringen gedaan in verkoop en marketing, onderzoek en ontwikkeling en klantenondersteuning.

Het online platform is gebouwd op basis van .net-technologie en wordt ondersteund door een netwerk van 755 partners in ruim dertig landen. Het bedrijf heeft kantoren in Scandinavië, Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5206223). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×