De Nieuwe Zaak sluit kantoor in Doetinchem

Dit artikel delen:
Weigeren

Webshopbouwer De Nieuwe Zaak concentreert per 31 maart 2015 al zijn activiteiten in Zwolle. De vestiging in Doetinchem, waar marketingactiviteiten plaatsvinden, gaat dicht. Drie van de negen medewerkers gaan mee naar Zwolle. Volgens De Nieuwe Zaak is het handiger om alle mensen en kennis op één locatie te vestigen. Daar vindt de verdere integratie tussen ict en marketing plaats. Bij De Nieuwe Zaak, dat e-commerce-oplossingen aanbiedt aan de groothandel, detailhandel en A-merk-fabrikanten, werken zo'n tachtig man.

De Nieuwe Zaak is in 2005 opgericht; in 2007 opende het bedrijf in Doetinchem een marketingvestiging. Nu, acht jaar later, heeft het bedrijf besloten uit efficiency-overwegingen de marketingactiviteiten over te hevelen naar Zwolle.

'Van de negen overgebleven collega's in Doetinchem gaan er uiteindelijk drie mee naar Zwolle. De overige zes collega's zagen met name op tegen de langere reistijd. Daarom zijn zij op zoek gegaan naar een andere baan in de regio Achterhoek en hebben deze ook gevonden. Als het aan ons had gelegen hadden we liever gezien dat ze allemaal mee naar Zwolle waren gekomen', zegt marketingmanager Marc de Groot.  

De Nieuwe Zaak ontwerp en bouwt webshops en geeft advies over online marketing. Recent sloot het Zwolse bedrijf nog een samenwerkingsovereenkomst met Intershop, de Duitse leverancier van e-handelsoplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-05T17:26:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.