GE en PTC sluiten strategische IoT-alliantie

Dit artikel delen:
Handen schudden

Het Amerikaanse bedrijfsconglomeraat GE gaat samenwerken met PTC, een eveneens Amerikaans bedrijf dat product lifecycle management-software levert. GE gaat Thingworx, een ontwikkelplatform voor industriële internet of things (IoT)-applicaties van PTC, opnemen binnen zijn eigen softwaresuite Brilliant Manufacturing voor fabrieksomgevingen. PTC nam Thingworx begin 2014 over.

De bedrijven stemmen in het kader van de samenwerking hun wereldwijde verkoop- en marketingkanalen op elkaar af voor de gezamenlijke verkoop van de gecombineerde oplossing binnen de maakindustrie.

Volgens GE (General Electric) resulteert de opname van Thingworx in zijn Brilliant Manufacturing-softwaresuite 'in een krachtige industriële oplossing met flexibele dashboards en extra mogelijkheden voor gegevensanalyse die zijn geïntegreerd met de softwarefunctionaliteit van GE voor de fabrieksvloer'. Dit moet leiden tot werkbare IoT-toepassingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij GE

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-07T11:57:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.