TWS-onderdeel PCextreme koopt Flexwebhosting

Dit artikel delen:
samenwerking

Internetserviceprovider PCextreme uit Vlissingen neemt Flexwebhosting over. Jeroen Bouten, oprichter van de Eindhovense webhoster, draagt de aandelen over en hoopt de organisatie zo naar een volgende fase van groei en vooruitgang te brengen.

Flexwebhosting is in 2001 opgericht door Jeroen Bouten. De organisatie biedt webhostingdiensten aan particulieren en bedrijven. Na achttien jaar verkoopt Bouten zijn aandelen aan PCextreme, een onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS). ‘Met deze overname is de continuïteit van Flexwebhosting geborgd en worden tevens nieuwe kansen voor de onderneming gerealiseerd’, aldus de oprichter.

Ook legt Bouten zijn werkzaamheden als algemeen directeur neer. Rolph Schmitz neemt deze rol over. Hij is al ruim dertien jaar in dienst bij Flexwebhosting, waarvan de laatste negen jaar als bedrijfsleider.

Dit is de eerste overname van PCextreme. Algemeen directeur Thomas de Looff spreekt zijn ambitie uit om in de toekomst meer overnames te doen. De organisatie, opgericht in 2004, bouwt webhosting- en cloudservices en beheert de infrastructuur voor grote webhostingbedrijven in Nederland. De organisatie beschikt over kantoren in Vlissingen (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Onder de paraplu van TWS vallen ook organisaties als Yourhosting, Versio, PCextreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, InforTelecom, Axarnet, Cartagon, SoHosted en Argeweb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-19T08:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.