Saleswizard lijft Wordpress-bouwer Prodes in

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Digitaal-marketingbureau Saleswizard lijft Prodes in, een ontwikkelaar van maatwerk-Wordpress-websites. Prodes was onderdeel van webbureau Infocaster. Alle drie de bedrijven komen uit Arnhem.

Infocaster (25 man) heeft Prodes afgestoten omdat het zich geheel wil richten op de ontwikkeling van websites en .Net-applicaties waarbij het gebruik maakt van het contentmanagementsysteem Umbraco. Sinds maart van dit jaar is Infocaster Umbraco Gold Partner.

Prodes, dat naast Wordpress ook kennis heeft van het Laravel Framework, bedient zo'n driehonderd klanten. Saleswizard op zijn beurt telt er circa duizend. Er werken ruim veertig man bij Saleswizard dat kantoor houdt in een monumentaal pand gelegen aan de Velperbinnensingel 5 in Arnhem.

Naast de overeenstemming over de verkoop van Prodes, hebben Infocaster en Saleswizard tevens een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-17T12:39:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.