Van Huffelen maakt haast met vernieuwde Overheid.nl

Dit artikel delen:

Begin volgend jaar moet de eerste versie van de vernieuwde site Overheid.nl zijn opgeleverd. Het programma om dit te bewerkstelligen heet Landelijke Informatievoorziening (LIV), eerder bekend als 1Overheid.

Demissionair staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering) wil hier snel mee komen. De realisatie van deze website met alle informatie over dienstverlening van de overheid, is veelomvattend. Het raakt publieke dienstverleners en uitvoerders. Ook heeft een vernieuwd Overheid.nl met informatie over alle publieke dienstverlening een directe relatie met MijnOverheid en andere overheidsbrede portalen: NederlandWereldwijd.nl, Ondernemersplein.nl en Rijksoverheid.nl.

Burgers hebben behoefte aan één online-ingang voor contact met de overheid. Zo krijgt een inwoner of ondernemer eenvoudig hulp of antwoord op een vraag. Van Huffelen roept ambtenaren op die betrokken zijn bij de ontwikkeling en het beheer van hun eigen publieke website, om mee te denken. Op donderdag 12 oktober wordt daartoe een verkenningssessie gehouden. Aanmelding kan hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-27T11:21:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.