Harmke Koning wint Samsung Gear Fit2 Pro

Computable Future Lab tijdens Zorg & ICT 2018

Dit artikel delen:
Samsung Gear Fit2 Pro

Van 17 tot en met 19 april 2018 presenteerde Computable een Future Lab tijdens vakbeurs Zorg & ICT. Om mensen te activeren om naar dit Computable Future Lab te komen verlootte de vaktitel een Samsung Gear Fit2 Pro onder de gescande bezoekers. Winnaar van deze kekke gadget is Harmke Koning geworden, klinisch informaticus in opleiding bij het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

In het Computable Future Lab waren gedurende de drie dagen in totaal veertig innovaties terug te vinden. Deze innovaties waren van zowel zorginstellingen als van tech startups. Het ging dan om zorginstellingen als Argos Zorggroep, Prinses Máxima Centrum en Vilans en startups als Open Healthhub, Sensiks, Tractus3D, U Create en VRmaster. Computable schreef een reportage over zijn eigen Future Lab.

De Gear Fit2 Pro is een geavanceerde fitnessarmband met ingebouwde gps om trainingsrondjes nauwkeurig vast te leggen. Realtime updates en notificaties zijn eenvoudig af te lezen op het curved Super Amoled 1,5 inch touchscreen. De Gear Fit2 Pro heeft ook verbeterde hartslagmonitoring en maakt het makkelijk om sportprestaties bij te houden. Dit kan nu ook tijdens het zwemmen, dankzij Speedo’s trainingsapp Speedo On. Met de fitnessarmband kan er ook muziek geluisterd worden tijdens het sporten, ook offline en zonder smartphone.

Hartslag in combinatie met gps-data

Harmke Koning is even blij als verrast dat zij de winnaar is geworden van de Samsung Gear Fit2 Pro. Haar naam werd getrokken uit 3419 namen die tijdens de drie beursdagen bij Computable Future Lab zijn gescand. ‘Ik vind de vakbeurs Zorg & ICT een goede plek om mensen te ontmoeten die werken in hetzelfde veld en daarmee ervaringen uit te wisselen. Daarnaast geeft de beurs een goed overzicht van de leveranciers op de Nederlandse markt en is het helemaal mooi als je voorbeelden hiervan in de praktijk kan zien.’

De Samsung Gear Fit2 Pro gaat haar in ieder geval helpen met een gezonder leven. ‘Ik denk dat het me meer inzicht gaat geven in mijn wielrenrondjes nu ik zowel hartslag als gps-data gecombineerd heb in één device.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-03T09:09:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.