ICT Automatisering mag Brandfort overnemen

Dit artikel delen:
Duimen

Aandeelhouders van systeemintegrator en technisch dienstverlener ICT Automatisering zijn nipt akkoord gegaan met de beoogde overname van ingenieurs- en softwareontwikkelingsgroep Brandfort. 53 procent van hen stemde voor. Detacheerder DPA stemde bij de informele stemming tegen. ICT Automatisering neemt de uitslag mee in zijn besluit over de beoogde transactie.

Van het totale aandelenkapitaal was 73 procent vertegenwoordigd bij de bijzondere aandeelhoudersvergadering (bava) van ICT Automatisering. De bijeenkomst werd op verzoek van DPA gehouden, omdat deze partij aandeelhouders de gelegenheid wilde geven zich uit te spreken over de Brandfort-overname. Ook heeft DPA uitgelegd waarom het zelf ICT Automatisering wil overnemen. DPA heeft zelf in ieder geval tegen de transactie gestemd omdat deze in hun ogen nog altijd waarde vernietigt. Dit wel in mindere mate, want ICT Automatisering heeft onder druk van de aandeelhouders de transactievoorwaarden voor hen verbeterd.

Het bestuur en de raad van commissarissen van ICT Automatisering gaan zich nu beraden of de Brandfort-transactie moet worden doorgezet. Indien ICT Automatisering hiertoe besluit, trekt DPA zijn bereidheid tot het uitbrengen van het openbaar bod op ICT Automatisering in.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-11T13:35:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.