Van Bekkum is nieuwe directeur CA Nederland

Kees van Bekkum is de nieuwe country manager van CA Technologies in Nederland. In deze rol gaat hij zich bezighouden met het verbreden van het bereik van de organisatie en het aantrekken van nieuwe klanten. Van Bekkum is afkomstig van RES Software, waar bij verantwoordelijk was voor de wereldwijde sales.

Van Bekkum volgt hiermee vertrekkend country manager Marco van Lieverloo op, die senior director area sales wordt voor Centraal Europa bij CA. De nieuwe topman rapporteert aan Anders Törnqvist, general manager en vice president Noord EMEA bij CA Technologies.


Ervaring

Kees van Bekkum

Volgens Törnqvist brengt Van Bekkum een schat aan salesmanagement ervaring mee naar zijn nieuwe werkgever, waardoor nieuwe inkomstenbronnen kunnen worden gegenereerd en klanten en partners kunnen rekenen op innovaties en toegevoegde waarde.

Van Bekkum: 'CA Technologies is al 40 jaar één van de leiders op het gebied van enterprise software en blijft innovatieve oplossingen ontwikkelen die tegemoetkomen aan de wensen van de hedendaagse applicatie economie. Software veroorzaakt grote veranderingen binnen alle industrieën en zorgt ervoor dat businessmodellen volledig geherdefinieerd moeten worden. Ik ben erg blij met de kans om deze organisatie in Nederland te mogen leiden.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-11T15:10:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.