Computron neemt Solipsis over

Computron heeft Solipsis Managed Services uit Zaltbommel overgenomen. Hiermee verstevigt het bedrijf uit Malden zijn aanbod van werkplek-oplossingen, projecten, security, it-infra, connectivity en it-beheer. Computron is gespecialiseerd in it-consultancy, levering en het onderhoud van it-systemen.

Koen Nicolasen, directeur Computron, zegt dat de overname past in de strategie zowel autonoom als via acquisities te groeien. Zijn bedrijf richt zich op klanten die over willen gaan naar de nieuwe manier van werken binnen een Microsoft-omgeving. 'Visie en strategie van beide partijen sluiten goed op elkaar aan’, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Door de overname ontstaat een onderneming met een omzet van circa tien miljoen euro. Beide partijen zullen opereren vanuit een gezamenlijk kantoor in Zaltbommel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-16T10:18:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.