CaptureTech koopt SDT Informatics

CaptureTech uit Nieuw-Vennep neemt zijn Belgische branchegenoot SDT Informatics over. De vestiging van CaptureTech in Dendermonde (België) wordt samengevoegd met die van SDT Informatics uit Wommelgem. Beide bedrijven gaan verder onder de naam CaptureTech Belgium.

De activiteiten worden ondergebracht in een aparte Belgische BV waarin de eigenaren van CaptureTech Nederland de meerderheid krijgen. De voormalige eigenaren van SDT nemen plaats in de nieuwe directie. De medewerkers uit Dendermonde verhuizen naar Wommelgem.
 
Het fusiebedrijf richt zich op het optimaliseren van uiteenlopende logistieke processen met behulp van automatische identificatie-technieken. Te denken valt aan spraakherkenning, barcode-scanning, rfid en labelprinting, in combinatie met zelf ontwikkelde intuïtieve software en mobiele applicaties.

Daarnaast is CaptureTech vanuit Nieuw-Vennep ook actief in ict-dienstverlening voor kantooromgevingen en oplossingen voor sleutel- en bedrijfsmiddelenbeheer. Over de overnamesom zijn geen mededelingen gedaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-12T12:24:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.