Infomedics neemt GSN en W3AppsOnline over

tandartsapparatuur

Het Almeerse bedrijf Infomedics, dat factoring- en clearingdiensten levert aan meer dan achtduizend zorgaanbieders in Nederland heeft Gé Systems Nederland (GSN) en W3AppsOnline overgenomen. Beide bedrijven hebben applicaties ontwikkeld voor mondzorgpraktijken. Infomedics wil zo een completere dienst leveren.

GSN is bekend van het modulaire praktijksoftwarepakket Simplex en Simplex M. W3AppsOnline heeft een applicatie voor het online maken van afspraken en levert sms-diensten. Beide organisaties zullen zelfstandig hun klanten vanuit Zaandam blijven bedienen. Simplex en Simplex-M is gericht op automatisering van administratieve handelingen van zorgpraktijken. De software wordt in binnen- en buitenland gebruikt door tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen en endodontologen.

Beter inzicht

Door de overname kan Infomedics de bestaande factoring- en clearingdiensten uitbreiden. De klant krijgt een beter inzicht in de debiteuren en kan eenvoudiger declareren. Hierdoor neemt de kans op uitval in het declaratieproces af. Het maken van een afspraak bij de tandarts is mogelijk via internet met de WebAgenda van W3AppsOnline. Deze applicatie is geschikt voor alle soorten praktijken. Dit geldt ook voor de sms-afspraakherinnering.

De drie bedrijven gaan gezamenlijk de volgende generatie praktijksoftware voor de mondzorg ontwikkelen op basis van recente standaarden op het gebied van connectiviteit, privacy en cybersecurity. Bovendien zullen de klanten van GSN direct verzekerd zijn van meer continuïteit omdat GSN gebruik kan maken van de kennis, kunde en schaalgrootte van Infomedics.

Gerard Sang Ajang, oprichter van GSN en W3AppsOnline, ziet voordelen: 'Met de ervaring en mogelijkheden van Infomedics kunnen wij sneller onze ambities realiseren.'

Dirk Jan Emmens, directeur van Infomedics Holding: 'Beide bedrijven hebben veel kennis over de registratie binnen de mondzorgpraktijken (frontoffice) terwijl Infomedics zorgaanbieders ondersteunt bij het declaratieproces, het debiteurenbeheer en het optimaliseren van het werkkapitaal.'

Infomedics is opgericht in 2000 en telt meer dan driehonderd medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-22T12:36:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.