Computable verzorgt fietsclinic voor experts

Iot-ecosysteem- en medtech-experts gezocht!

Wielrennen Posbank

Ict-vaktitel Computable verzorgt op vrijdagmiddag 9 september in samenwerking met PosbankCycling.nl een fietsclinic voor zijn eigen experts. Met dertig aanmeldingen zit de clinic op de Gelderse Posbank bij Arnhem bijna vol, Computable stelt de laatste plekken beschikbaar aan personen die werken voor bedrijven die zich bezighouden met de ontwikkeling van iot-ecosysteem- en medtech-producten.

De afgelopen jaren is Computable meermaals gevraagd om eens iets te organiseren voor de eigen experts. Computable-expert Gert-Jo van der Heijden is recent voor zichzelf begonnen als zelfstandig ict-manager. Daarnaast heeft hij zijn passie voor wielrennen omgezet in de oprichting van het bedrijf Posbank Cycling. Van der Heijden kwam met het idee om gezamenlijk een fietsclinic te gaan organiseren. Dit resulteert in de eerste Computable Expert Cycling Clinic, die 9 september gaat plaatsvinden.

Iot- en medtech-experts

"Fietsen op drie niveaus (toeristisch, recreatief en amateur), niet-fietsers gaan wandelen"

De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten, maar we doen meer. We gaan zorgen voor goede gesprekken met collega-experts op een van de mooiste locaties van Nederland: de Posbank. Enerzijds natuurlijk op de fiets, maar ook tijdens een borrel. Fietsen doen we op drie niveaus (toeristisch, recreatief en amateur) en voor de niet-fietsers wordt er een wandelroute uitgezet. De organisatie van deze fietsclinic is in handen van PosbankCycling.nl en de borrel wordt gesponsord door IoT Consulting Partners. Deelname aan deze middag is gratis, mits je je eigen fiets en toebehoren meeneemt. Heb je geen (wielren)fiets dan kun je tegen betaling voor een huurfiets mee fietsen.

Inmiddels hebben zich al dertig Computable-experts aangemeld. We zoeken nog enkele iot-ecosysteem- en medtech-experts die ook deze dag willen mee fietsen of wandelen. Het gaat hier om vertegenwoordigers van organisaties die op zoek zijn naar een partner die wereldwijd voor hen de product-compliance kan ontzorgen, denk dan met name aan het opstellen van een testplan, adviesnormering, het inrichten van de technische dossiers, het efficiënt uitbesteden van testen bij geaccrediteerde labs en het doorlopen van de procedures met overheden en notified body’s.

Meedoen? Aanmelden!

Ben jij deze iot-ecosysteem- of medtech-expert én vind je het leuk om op 9 september 2022 Computable-experts in een informele setting te ontmoeten? Meld je dan nu aan voor deze fietsclinic!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-10T12:12:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.