KPN kampt met ADSL-probleem

Dit artikel delen:
geen internet signaal

Een groot deel van de internetters die gebruik maken van het netwerk van KPN hebben momenteel geen internetverbinding. Er is een storing in het ATM-transportprotocol van het netwerk. Onduidelijk is hoe lang het probleem nog gaat duren.

Een groot deel van de gebruikers van het ADSL-netwerk van KPN heeft momenteel geen internetverbinding. Het telecombedrijf kampt met een storing in het transportnetwerk. Verschillende gebruikers van KPN hebben hier last van, zoals gebruikers van het Bitstreamnetwerk, zakelijk DSL en Internetplusbellen. Sinds vannacht werkt het internet bij deze gebruikers niet of niet goed.

Een woordvoerder van KPN kan niet vertellen hoe lang het probleem nog gaat duren. Hij weet ook niet hoeveel gebruikers hier last van hebben. "Het zijn er in ieder geval veel. Het is geen regioprobleem, het heeft te maken met het centrale netwerk." Het telecombedrijf zoekt nog uit waar het probleem zit.

Internetprovider XS4All heeft 20.000 klanten, zowel zakelijke als particulieren, die last van de storing hebben. "Het enige dat we kunnen doen is er heel veel druk op zetten bij KPN. Het probleem moet heel snel worden verholpen", meldt een woordvoerder van XS4All Computable.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

we hebben internet via telfort en wij ondervinden al enkele dagen problemen met internet die er iedere keer uit ligt en dan weer heel even er wel is.zeer irritant.

Het probleem lijkt te zijn opgelost.

Welterusten Ronald. Na de onderbrekingen van vanmorgen ligt xs4all sinds vanmiddag nog steeds stevig KO. Dat is niet OK. Gezond weer op ));-(

Helaas, zakelijk adsl ligt er nog steeds uit. Erg kwalijk vind ik. Kpn bericht zelf ook nergens over de storing en de storingslijn is niet bereikbaar.

Ook thuisinternet van Telfort ligt er hier uit dankzij dit probleem

Wij liggen eruit vanaf gisteren ochtend 8 uur, alles draait bij ons web based dus tot nu niet. Bijna 1,5 dag geen productie met 4 man. KPN bedankt, betrouwbare partner! Storingslijn is niet berijkbaar en er is niets te vinden op de site van KPN zelf. Arrogante klootzakken

Internet doet weer , alleen de pin doet het nog steeds niet kost veel geld kpn hoe lossen we dit op ?

Hier doet internet het nog steeds niet. Ook alles webbased.

Internet van UUnet/InterNLnet met netwerk van ADSL-BBned, nergens last van, helemaal top die snelheid van 20 Mbps; 1:10, al 15 jaar lang een top ISP, nooit nergens last van gehad, en dat zal ook wel niet gebeuren als je een ISP hebt die daadwerkelijk op de Amsterdam-XS zit (Internet Backbone van Nederland).

Wat mij verbaasd is al die mensen die zonder internet verbinding toch berichten achterlaten!?

@Mark Peter... nooit nergens last van gehad? Vervelend voor je! Probeer ADSL van KPN eens, dan heb je af en toe tenminste nergens last van... :)

@iedereen. Gekke is dat dinsdag alles nog perfecte werkte bij sommige van mijn, bij KPN aangesloten, klanten maar vandaag opeens ook niet meer... Er is echter hoop, inmiddels begint het mondjesmaat her en der weer bij de probleem klanten van dinsdag weer te werken.

@G.J.: Die mensen hebben waarschijnlijk ook een aardige buurman die zijn wireless Internet niet beveiligd heeft. Buurman, alweer bedankt!

ADSL van Het Net (=KPN) geeft al sinds het weekeinde problemen. Verbinding valt regelmatig weg.

Lekker hoor, blijkbaar gebruik vodafoon ook het zakelijknetwerk van kpn. Mijn bedrijf heeft net 20 mobiele abonnementen van telfort laten overzetten naar vodafoon met nummerbehoud. Dit zou gisteren (13 mei) gebeuren Door de storing in hun netwerk zijn deze nu tijdelijk kwijt en zijn we niet meer bereikbaar. Zoals je je kunt voorstellen loopt de schade op tot duizende euro's per dag. Vreselijk. Ik hoop niet dat dit nog lang duurt

Ach ja, het is natuurlijk wel vervelend voor alle ondernemers. Maar echter ....... het blijft bedrijfs risico he.

Mijn speedlinq/Telfort adsl lijn ligt sinds Woensdag avond plat. Dit is de tweede keer. In Januari lag het ook drie dagen plat die KPN snertnetwerk. Vreemd genoeg dat bbnet geen last van heeft!!! maar wil je, die is vrij nieuw infrastructuur.
Het wordt tijd dan KPN gaat investeren in hun infrastructuur en mensen.
Je ICT partner????

hebben sinds vrijdag iedere keer geen internet van kpn.we hebben ook een bedrijf aan huis.dus problemen.kpn wist niet waar het probleem lag.dan was het de modum dan lag het bij hun.dan nieuwe software geiinstalleerd.maar nu blijkt het dus toch bij hun te liggen en ben ik niet de enige met dit probleem.door af en toe te resetten heb ik eventjes weer verbinding.hoop dat het gauw opgelost word.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-13T13:39:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.