TomTom zet bod op Tele Atlas door

Dit artikel delen:

TomTom, leverancier van navigatiesystemen, zet het bod op kaartenmaker Tele Atlas door. De navigatieapparatuur heeft 97,5 procent van de aandelen Tele Atlas in handen en roept aandeelhouders van de kaartenmaker op hun stukken aan te melden.

Leverancier van navigatiesystemen TomTom zet het overnamebod op kaartenmaker Tele Atlas door. Dat heeft het bedrijf via een advertentie in Het Financieele Dagblad bekendgemaakt.

TomTom heeft 97,5 van de Tele Atlas-aandelen in zijn bezit en roept de aandeelhouders van de kaartenleverancier op hun stukken aan te melden. De verlengde aanmeldingstermijn voor aandeelhouders die hun stukken nog niet hebben aangemeld loopt 26 juni 2008 af. Verwacht wordt dat de betaling van de overnameprijs op 10 juli 2008 wordt voldaan. TomTom biedt 2,9 miljard euro. Op termijn zal de notering van Tele Atlas aan de beurs in Amsterdam en Frankfurt worden beëindigd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-05T11:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.