TU Eindhoven kiest Lync van StartReady

Dit artikel delen:
student vrouw leren laptop computer

De Technische Universiteit Eindhoven start een gefaseerde uitrol van Lync Enterprise Appliances van softwareleverancier StartReady in Uithoorn, een zogeheten unified communications oplossing gebaseerd op Microsoft Lync. De universiteit koos een Lync-oplossing om de vele communicatiemogelijkheden, de integratie met bestaande ict-middelen en de eenvoudige interface.

Met de installatie van het programma krijgen de aangesloten medewerkers toegang tot telefonie, chat- en videovergaderingen en zien zij de beschikbaarheid van hun collega's. Ook is het mogelijk samen te werken zonder fysiek op dezelfde plek aanwezig te zijn, bijvoorbeeld met een gedeeld whiteboard.

De Lync Enterprise Appliances omvatten extra functionaliteiten die door StartReady aan Microsoft Lync zijn toegevoegd om het product beter aan te laten sluiten op de wensen van organisaties. Zo kan het aantal gebruikers ongelimiteerd groeien, wat belangrijk is voor het verder uitrollen van de oplossing bij de universiteit.

Richtlijnen

Microsoft is nauw betrokken bij de ontwikkeling en daarmee voldoet Lync Enterprise Appliances aan de technische richtlijnen van Microsoft. StartReady heeft vestigingen in Amerika, Engeland en Duitsland en verkoopt uitsluitend via resellers. Het bedrijf heeft meer dan 150 klanten, waaronder TU Eindhoven, KPN en IHC Merwede.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-11T11:33:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.