KPN benoemt nieuwe directeur NetCo

Tom Poelhekken (53) wordt per 1 oktober 2013 de nieuwe directeur van het bedrijfsonderdeel NetCo van KPN Nederland. Hij volgt Eric Kuisch (48) op die KPN verlaat om een nieuwe uitdaging aan te gaan in het buitenland. Poelhekken is chief technology officer bij KPN’s Belgische mobiele tak Base.

Directeur Kuisch van NetCo kwam de afgelopen tijd in het nieuws in verband met de vijf dagen durende storing in het KPN-netwerk, waardoor met klanten in Frankrijk geen bel-, sms- en dataverkeer mogelijk was. In een videoboodschap op youtube.com legde Kuisch klanten uit wat er precies aan de hand was. Inmiddels is die storing opgelost en kunnen klanten via een online formulier eventuele schade bij KPN melden.

Algemeen directeur Joost Farwerck van KPN Nederland bedankt Kuisch voor zijn waardevolle bijdragen in de afgelopen jaren en zegt blij te zijn dat Poelhekken terugkomt naar Nederland om de NetCo-organisatie te gaan leiden. NetCo is volgens het bedrijf 'het zenuwcentrum waar techniek en ict bij elkaar komen'. Het bedrijfsonderdeel levert de techniek voor de dienstverlening, zoals de netwerken en ict-infrastructuur.

Tom Poelhekken

Poelhekken werkt sinds 1991 bij KPN, aanvankelijk in de onderzoekstak van het bedrijf. Hij is gepromoveerd in de deeltjesfysica aan de universiteit Groningen. Voor zijn overstap naar Base was hij bij KPN verantwoordelijk voor de introductie van ip-tv, internet, VoIP en andere diensten via het glasvezelnetwerk (FttH) en VDSL.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als je dan het filmpje bekijkt, begrijp je ook meteen waarom er voorlichters bestaan.
Wel dapper van die man dat hij in ieder geval geprobeerd heeft informatie te verschaffen, ook al kost hem dat nu de kop.

Deze man geeft tenminste een eerlijk verhaal, al is het dan niet leuk om te horen voor de 'getroffenen'. Voorlichters zijn goedpraters, gladstrijkers, toedekkers die alleen maar een mooi verhaal vertellen waar je zeker niet wijzer van wordt. Die functie en alle opleidingen die er voor bestaan zouden per direct moeten worden opgeheven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-26T13:19:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.